De Club
Welkom bij de enige echte Nederlandse Chrysler Le Baron Club. De club is er voor liefhebbers en/of bezitters van deze prachtige Amerikaanse bolide's. Onze club is een internet club zonder lidmaatschap. De website is in eigen beheer. Een jaarlijkse vrijwillige bijdrage van 10,00 per auto is voldoende voor de kosten van domein-registratie en (soms) een kop koffie bij een evenement (zie informatie over de vrijwillige bijdrage in ons forum). Op het forum van deze website zijn ca. 200 gebruikers geregistreerd, waarvan een deel zeer actief is. Bij club evenementen varieert het aantal autos tussen de tien en ruim dertig. Het is steeds weer prachtig om zon stoet van die mooie Chryslers Le Barons door ons land te zien trekken. Zonnetje erbij, kappen open en toeren maar! Maar we vergeten natuurlijk niet de Le Baron Coupe, Daytona, GTS, GS en de Dodge 600.

De oprichting van de NCLBC vond plaats op 24 maart 2001. Het idee voor de oprichting is ontstaan door een defecte snelheidsmeter. En van de oprichters van onze club, Atze Broeckmans (niet meer actief) ging op het internet op zoek naar informatie, omdat hij er zelf niet 1-2-3 uitkwam. Zijn digitale snelheidsmeter was immers defect. Aangezien hij en ik geen Nederlandse Le Baron Club konden ontdekken en wij toch enige kennis over deze prachtige auto wilden vergaren, hebben we zelf deze club opgericht.

Onze doelstelling: 'Met elkaar genieten van alles wat met deze Chrysler Le Barons te maken heeft'. Via dit interactieve medium vinden inmiddels velen hun weg. Op het levendige forum kan je vragen stellen, technische problemen bespreken en zoeken naar mogelijke antwoorden. Op de vraag & aanbod pagina vind je misschien wel net dat onderdeel waar je al een tijd naar op zoek bent. De nieuwspagina brengt Club- en Chrysler gerelateerd nieuws. Wil je in contact komen met andere eigenaren en liefhebbers van deze autos? Zet deze website dan in je favorieten en blijf op de hoogte van belangrijke informatie en evenementen.

Ik wens je veel plezier met je auto en onze club!

Fons Ey, mede oprichter van de Nederlandse Chrysler Le Baron Club