Nieuws (Terug naar Jaaroverzicht)
3 Oktober 2003 Foto's van Najaar LeMeeting

LeMeeting te Chrysler Kien: Een gezellige dag met mooi weer. Bekijk hier het verslag met mooie foto's.

23 Augustus 2003 Najaars Le Meeting in Gelderland op zaterdag 27 september 2003

Op genoemde datum houdt onze club de najaars Le Meeting. Start en finish zijn bij Chrysler Jeep Kien BV te Velp - Gelderland. Velp ligt in de buurt van Arnhem, dus deze keer zitten we in Mid-Oost Nederland. De dag begint met een "Onderdelen - Markt", verzorgd door Chrysler Jeep Kien. Willem Kien (tevens lid van onze club en aanbieder van een mooie kortingsregeling voor onderdelen) heeft wat Baron onderdelen liggen, die hij op deze dag tegen aantrekkelijke prijzen wil verkopen.

Definitief programma zaterdag 27 september 2003

10:30 uur: Inschrijving, ontvangst met koffie, gelegenheid tot kennismaking met clubleden en hun auto's. Bij inschrijving te voldoen: € 5,00 per persoon voor koffiestop (onderweg) en overtocht per veerpont.

11:00 uur: Onderdelenbeurs Chrysler Jeep Kien (met uitloop van de kennismaking).

12:00 uur: Broodjes-lunch, volledig verzorgd en gesponsord door Chysler Jeep Kien. Gedurende deze tijd loopt de onderdelenbeurs nog door.

13:00 uur: Start toerrit met onderweg een koffiestop.

15:30 uur: Afsluiting met borrel, verzorgd en gesponsord door Chrysler Jeep Kien.

16:30uur: Einde clubdag.


Hieronder volgt de routebeschrijving naar het startpunt van de clubdag op 27 september as.
  • Neem vanuit het noorden en het zuiden de A50 richting Arnhem tot de A12
  • Neem vervolgens A12 richting Oberhausen en lees verder vanaf "Bij knooppunt Velperbroek ...)
  • Neem vanuit het oosten en het westen de A12 richting Arnhem
  • Bij knooppunt Velperbroek volg je "Zutphen (A348) / De Beemd)
  • Op de A 348 neem je na een paar honderd meter de afslag bedrijventerrein "De Beemd"
  • Aan het eind van de afrit rechtsaf (daar staat al een bordje "Kien")
  • Na nog eens een paar honderd meter rijd je zo de parkeerplaats van Kien op


Het bezoekadres is:
Chrysler Jeep Kien
Bedrijvenpark De Beemd
Markweg 2
6883 JM Velp

Korte beschrijving van de toerrit op de clubdag van 27 september as.

Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk variatie in de rit te krijgen via een combinatie van heuvels, bos, weilanden met uitzicht, dijken en rivieren. Daarnaast heb ik geprobeerd om zo weinig mogelijk drempels in het parcours te hebben en ervoor gekozen om liever hier en daar een stukje om te rijden dan om drempels te incasseren. Boudewijn Dekker ("Muttley") heeft me geholpen met het laatste stuk en wij vinden dat het prima gelukt is.

We rijden vanuit Velp eerst richting Rheden en dan over de Posbank naar De Steeg. Vervolgens steken we bij Doesburg de IJssel over en rijden door de Achterhoek via Drempt, Laag-Keppel en Wehl naar Montferland. Na de koffiestop rijden we door De Liemers via Beek, Babberich en Oud-Zevenaar naar het pontje van Loo. Daar steken we de Rijn over en rijden via Huissen weer terug naar Velp.

De bomen beginnen al wat te verkleuren, het KNMI voorspelt ons dat het in het weekend wat beter weer wordt, dus het belooft een mooie dag te worden.

Tot zaterdag!

Wil

23 Augustus 2003 Kortingsregeling onderdelen

Chrysler Jeep dealer Kien BV in Velp (Gld) biedt onze club een mooie kortingsregeling aan:
15 % korting op alle te bestellen en voorradige onderdelen voor onze Baronnen en Daytona's. Er kan een (copie van) een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd en je dient in ieder geval een printje van (een deel van) de ledenlijst te tonen, waarop jouw naam voor komt. Tussen bestelling en levering kan eventueel nog worden geannuleerd.

Eenmaal afgehaalde onderdelen worden niet meer teruggenomen of geruild.

Chrysler Jeep Kien B.V.
Markweg 2
6883 JM Velp
T. +3126 3690000
F. +3126 3690001


18 Juni 2003 Zondag 15 Juni 2003: Zomer Le Meeting in Groningen

5e LeMeeting 15 Juni 2003: Een leuke dag met mooi weer.

Lees hier het hele verslag.

18 April 2003 Zondag 15 Juni 2003: Zomer Le Meeting in Groningen

Ja beste Chrysler vrienden & vriendinnen,

De stofwolken van de Tech Day in Hellevoetsluis zijn nog maar net opgetrokken...... velen hebben er al naar gevraagd......de 1e 2003 Le Meeting komt eraan! Ditmaal in de provincie Groningen. De organisatie is in handen van Harald Breedveld, eigenaar van café De Roezemoes in Groningen-stad. Meer informatie binnenkort op deze nieuwspagina.

Klik hier om in te schrijven voor de LeMeeting van Zondag 15 Juni in Groningen.

Groeten uit Groningen

15 April 2003 Tech day bepaald geen Pech day

2e Tech Day 12 april 2003 Een drukke dag met héél mooi weer, vele klussen en een toerrit in de omgeving.

Lees hier het hele verslag.

4 januari 2003 Tech Day 2003
9 april 2003 Aangepast bericht!

Op zaterdag 12 april 2003 organiseert onze club weer de jaarlijkse Tech Day. Omdat die dag in april 2002 zo'n succesvol evenement is geweest, hebben wij €uro Cars in Hellevoetsluis gevraagd of wij opnieuw van hun garage gebruik mogen maken. Piet, zijn vrouw Sylvia & monteurs Richard & Marco zijn héél enthousiast, dus hun antwoord is: Ja!

Je kunt je deelname via het onderstaande e-mailadres melden bij Cor Haaksman, die de organisatie van die dag op zich neemt.
cor@chryslerlebaron.nl

De club draagt de kosten van deze dag; er zijn dus géén inschrijfkosten. Voor de lunch wordt verwezen naar Tech Day forum bericht nr. 2, maar je bent uiteraard altijd vrij om je koelbox met lunch en verfrissingen zelf mee te nemen.

Kom, meld je aan voor deze gezellige klus-praat-korte-ritjes dag in het mooie Hellevoetsluis!

Het evenement wordt gehouden bij Euro Cars, Amnesty Internationallaan 6, 3223 KH Hellevoetsluis. Voor het laatste nieuws / weer- en verkeersinformatie kijk je op http://teletekst.nos.nl

Routebeschrijvingen vanuit diverse richtingen naar Hellevoetsluis:

1. Vanuit Tilburg, Breda en Dordrecht (ook voor onze Belgische vrienden) rijd je (A16) richting Dordrecht & Rotterdam. Na Hendrik Ido Ambacht kies je voor Europoort (A15). Blijf op de A15 en passeer de afslagen voor Charlois, Rhoon, Pernis en Hoogvliet. Ga na de Botlektunnel richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

2. Vanuit Rotterdam & omgeving en ook komende vanuit Utrecht (A12 - bij Gouda kies je voor Rotterdam - A20), rijd je naar Schiedam en vervolgens kies je de A4 richting Europoort. Na de Beneluxtunnel kies je de A15 richting Europoort en Hellevoetsluis. Ga voorbij Hoogvliet door de Botlektunnel en kies richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en ga na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

3. Komende vanuit Amsterdam & omgeving volg je de A4 richting Den Haag & Rotterdam. Blijf Rotterdam aanhouden en neem ter hoogte van Den Haag de A13 richting Delft & Rotterdam. Ga bij Rotterdam richting Hoek van Holland en Europoort (A20) en neem voorbij Schiedam richting Europoort (A4). Na de Beneluxtunnel kies je de A15 richting Europoort en Hellevoetsluis. Na Hoogvliet en de Botlektunnel (A15) kies je richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en ga na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

4. Je rijdt nu op de Groene Kruisweg richting Geervliet, Heenvliet en Brielle. Let op: 80 KM ! En ruim voor de stoplichten 50 KM ! Hier wordt vaak geflitst! Eerst McDonalds, dan Geervliet en Heenvliet. Voorbij Heenvliet ga je na ca. 1,5 KM linksaf richting Hellevoetsluis. Dit is de Kanaalweg West Zijde langs het Kanaal door Voorne. Ga na Tuincentrum Aralia bij de 1e en 2e stoplichten rechtdoor en ga vervolgens op de T splitsing (hoog appartementengebouw met groen dak) bij de 3e stoplichten rechtsaf. Dit is de Amnesty Internationallaan. Volg deze weg en ga bij de rotonde rechtdoor. Direct daarna de parkeerplaats rechts op en meteen linksaf voor Euro Cars.

Wij gaan er van uit, dat de leden die van tussengelegen en andere plaatsen komen, ergens in de routebeschrijving aansluiting zullen vinden.

Lees ook de Techday Forum berichten 1, 2, 3 & 4.

Nice & Sunny Tour gewenst!

Euro Cars, Amnesty Internationallaan 6. 3223 KH Hellevoetsluis, telefoon: 0181-390815. Cor Haaksman mobiel: 06-28350613

cor@chryslerlebaron.nl  


(Terug naar Jaaroverzicht)