Nieuws (Terug naar Jaaroverzicht)
Novermber 2005Herfst LeMeeting succes!

Het was weer een geslaagde dag, onze Herfst Le Meeting op zondag 23 oktober jl.
Goed georganiseerd door Tom en Ed Schulte. We hadden wat onzekere weersomstandigheden, maar er waren genoeg tijden om lekker even open te cruisen.

Kijk hier voor de verslag met maarliefst 49 foto's!

Oktober 2005 Le Meeting Herfst Tour Brabant 23 oktober 2005 definitief!!!

Tijden / voorlopige route (gereden en bijgewerkt door Ed & Tom Schulte):
10.30 – 11.45 uur
: Aankomst en bijeenkomst wegrestaurant KANTERS afslag 27 vanaf de A 17 (Moerdijkbrug - Roosendaal) gewoon "vorkje-mesje" bord volgen. Plek zat en je kan er erg goedkoop tanken MET PINPAS!! zodat iedereen vol weg kan rijden.Dan gaan we op weg naar Oudenbosch (kathedraal!) en Seppe (vliegveld), bij een van beide is een koffiestop mogelijk. Langs de Mark naar Zevenbergen, door de polders naar Zevenbergsehoek (wegrestaurant De Gouden Leeuw is zondags gesloten), maar wel gelegenheid om leuke formatie-foto's te maken van de hele groep. Dan door naar Geertruidenberg en Raamsdonksveer, naar het Nationaal Automobiel Museum (Louwman Collection) daar staat het Esso benzinestation uit de jaren '50: een pracht van een foto-lokatie . Mogelijkheid voor een bezoekje want het is nog open. (€ 8,-). In principe stopt de rit daar dan.

16.30 uur
: globale tijdindicatie einde Le Meeting.

Aanvullende informatie:
Deelname is gratis. Eten & consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. De club is niet aansprakelijk voor fouten, vertragingen etc. in de route en evenmin aansprakelijk voor schade ontstaan aan eigen voertuigen, eigendommen van leden, voertuigen van derden en eigendommen van derden.Als er mensen zijn die terug willen naar het beginpunt is dat vanaf het museum makkelijk te doen, via de snelwegen A27, A59 en A16 (25 km). En anders kan men vanaf het museum huiswaarts keren. De oprit van de A27 is vlakbij. Inclusief een uur in het Nationaal Automobielmuseum (aankomst aldaar ca. 15.30 uur) duurt de Le Meeting ongeveer 4,5 uur, waarvan we ca. 2 uur rijden. Er zijn 2 stops ingebouwd (waarvan één met consumptie(s)).Af en toe een korte stop om de stoet weer aan te laten sluiten zal ook nodig zijn. Gelukkig zijn er maar weinig stoplichten onderweg. Een paar waren echter niet te vermijden. Hopelijk start iedereen met voldoende brandstof (bij Kanters tanken!), want veel benzinepompen zijn er niet onderweg op het Brabantse platteland.

LET OP: Bij het beginpunt wordt de routebeschrijving uitgedeeld (printen dus niet nodig) en noteren wij van elkaar enkele GSM-nummers voor contact & veiligheid onderweg.

Met vriendelijke groet, Ed Schulte, Tom Schulte & Cor Haaksman

Oja, inschrijven kan nog steeds: jkk@chello.nl (Cor privé).

Er zijn storingen in het forum van de website. De deelnemerslijst wordt vanaf maandag 17 oktober met de hand bijgehouden!

Oktober 2005 Le Meeting Herfst Tour Brabant 23 oktober 2005 definitief!!!

Beste Baronnen & Baronessen, Het is zover.....de Le Meeting Herfst Tour in Brabant op zondag 23 oktober 2005 is een feit! Er kunnen natuurlijk nog veel meer leden inschrijven op jkk@chello.nl Wel even doen, hè? Start en Finish zijn vrijwel zeker bij Café De Put in Moerdijk. Definitieve tijden en de totale route zullen binnenkort ook op dit forum en op de Nieuwspagina worden gepubliceerd. De route is een zogenaamde "vrije route", die wij van een andere organisatie kunnen gebruiken. LET OP: Onze club kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten in de route, maar ook niet voor eventuele schade aan eigendommen van leden en/of derden als gevolg van eventuele aanrijdingen of anderszijds. Het is zeker dat wij een fantastische Tourrit zullen maken langs plaatsen als Noordhoek, Oudenbosch, Hoeven, Standdaarbuuiten, Terhijden, Oosterhout, Made, Lage Zwaluwe en nog meer. Onderweg zal tenminste 2 x een stop worden ingebouwd. Nadere informatie volgt!

Groeten, Redactie & Webmaster

September 2005 OPROEP deelnemers voor Le Meeting Herfst Tour in Brabant!

Op zondag 23 oktober 2005 (ja, dit jaar dus!) wordt er een Le Meeting Herfst Tour georganiseerd, dit maal in Brabant. Deelname is gratis! Eten en drankjes onderweg zijn natuurlijk voor eigen rekening, evenals een volle tank peperdure benzine, maar als je zo’n bolide rijdt, kijk je niet op een paar Euro’s, nietwaar? OK, we hebben op 16 september al 14 wagens ingeschreven. Op naar de 20 dus! En nog meer??? Dat mag….Inschrijven via e-mail adres: jkk@chello.nl met bij "onderwerp" s.v.p. de vermelding: Herfst Tour 2005 NCLBC. Het gaat in ieder geval door, kom op dus en laten we er een grote sliert Baronnen van maken!Groeten van Redactie & Webmaster NCLBC

Juli 2005 Foto's van de Zomer LeMeeting 25 juni 2005 in Arnhem!

Het was weer een geslaagde dag, onze Zomer Le Meeting op zondag 25 juni jl.
Fijn georganiseerd door Wil Scholten en met redelijk weer. Het was in ieder
geval overwegend droog. Hier al vast wat foto's, gemaakt door één van de
leden.Klik hier voor de foto's!

Mei 2005 ZomerLeMeeting 25 juni 2005 in Arnhem!

Op 25 juni as. wordt de Zomer- “Le Meeting” door Wil Scholten georganiseerd vanuit Arnhem. Voor deze dag is een toerrit uitgezet over de Veluwe. De lengte van de toerrit is ongeveer 70 km en zonder ook maar één stoplicht!

Definitief programma:

11:00 Inschrijving, ontvangst met koffie, gelegenheid tot kennismaken met clubleden en hun auto’s
12:00 Lunch
13:00 Start toerrit met onderweg een koffiestop op een terras
16:30 Afsluiting met een drankje
17:00 Einde clubdag

Beschrijving van de route naar de locatie. De locatie is Herberg Rijzenburg, Koningsweg 17, Schaarsbergen. Het ligt op de hoek van de Koningsweg en Kemperbergerweg in Schaarsbergen (gemeente Arnhem) en ligt naast de ingang van het park "De Hoge Veluwe".
Vanuit het noorden: A50, afslag 21 (Schaarsbergen); einde afrit links (Koningsweg), na 4 km rotonde rechtdoor(blijft Koningsweg), na nog eens 250 m ligt Rijzenburg aan je rechterhand. Zet je auto op de parkeerplaats.
Overige richtingen: A12, afslag 25 (Oosterbeek); einde afrit rechts (Amsterdamseweg), na 1300 m bij stoplichten linksaf (ri Otterlo, Koningsweg), na 2,3 km einde weg rechts (blijft Koningsweg), na nog eens 2,3 km ligt Rijzenburg aan je linkerhand. Zet je auto op de parkeerplaats.

Aanmelding:
Aanmelding kan via mail aan JKK@chello.nl. Op het Forum zal een deelnemerslijst worden bijgehouden. De lunch plus consumpties bij het verzamelpunt en bij de tussenstop en bij terugkomst dienen door de leden zelf te worden afgerekend.

Mei 2005 TECH-DAY KOMT ER WEER AAN!

Beste Baronnen & Baronessen,
Het is weer zover. Een beetje late aankondiging, maar toch: TECH DAY bij EURO CARS TUNING CENTRE in Hellevoetsluis op zondag 5 juni 2005. Aanvang: 10.00 uur en einde ca. 14.00 uur / 14.30 uur, want daarna gaan we in de omgeving aansluitend een toerrit maken. Voor kleine klusjes en een gezellig samenzijn plus een leuke toerrit ben je dus van harte welkom. Wel snel opgeven bij Cor Haaksman: jkk@chello.nl .
Vanaf 20 mei zal er een deelnemerslijst worden bijgehouden op ditzelfde forum. Er zijn geen kosten aan de Tech Day verbonden. Allemaal komen dus. En drie weken later volgt er een Le Meeting (toerrit) in Mid-Oost-Nederland. Spoedig bericht hierover in dit forum en op de Nieuwspagina. Groeten van Webmaster en Redactie. Voor adresgegevens van Euro Cars Tuning Centre: www.euro-cars.nl

Maart 2005 AVIODROME & VLIEGENDE BARONNEN GROOT SUCCES !!

Beste clubgenoten, Theo (organisator) en Eef (vlieger),

Zondag 20 maart 2005 is voor de aanwezige clubleden & kennissen, maar ook voor de organisatie van het AVIODROME te Lelystad een onvergetelijke dag geworden. Een prachtig aantal Baronnen tussen tal van echte klassiekers, zoals Fiat 600, oude Citroëns, een Heinkel, een zilverkleurig racemonster met een dikke Rolls Royce vliegtuigmotor erin en nog een heleboel ander moois. En niet te vergeten vliegtuigen (buiten) en het Aviodrome zelf. Er zijn door diverse leden foto's gemaakt. Ook de wereldberoemde viermotorige Constellation, ook wel Connie genaamd, staat op de foto! Binnenkort komen de plaatjes op de website. De rondrit in de omgeving was zeer geslaagd en de rondvluchten die enkele van onze leden en kennissen met Eef hebben gemaakt, waren - mede door het prachtige weer - ook fantastisch! SUPER !!!

Hou vooral de website (en ook dit forum) in de gaten voor de Tech Day, die eind april, begin mei weer plaats vindt in Hellevoetsluis bij Euro Cars! Theo van den Broek en Evert van Walsum nog eens apart bedankt voor de perfect georganiseerde grond- en vlieguren! Groeten van Cor & David Haaksman (redactie & webmaster)VOOR FOTO'S : KLIK HIER

Februari 2005 Aviodromen op 20 maart met de LeBaron club in Lelystad.

Classic Cars and planes;
Het Aviodrome (voorheen Aviodome op Schiphol) organiseert een
oldtimerweekend voor vliegtuigen en auto's in het weekeinde van 19 en 20
maart. Leden van diverse autoverenigingen komen dat weekend met hun
byzondere auto's en oldtimers naar de Aviodrome op de luchthaven Lelystad,
om de relatie tussen vliegtuigen en auto's te laten zien. Omdat Chrysler in
de tweede wereldoorlog ook vliegtuigen en onderdelen heeft geproduceerd zijn
Chryslers ook toegelaten en hebben we de organisatie gevraagd of wij met
onze Baronnen (11 tot 20 jaar oud) ook mogen komen. Weliswaar vinden wij
onze Baronnen beslist nog geen oldtimers, maar de gelegenheid is
aantrekkelijk genoeg om toch te gaan. Het Aviodrome stelt onze aanwezigheid
zeker op prijs. Het lijkt me een leuke gelegenheid om elkaar daar weer te
ontmoeten op deze eerste lentedag (20 maart).

De organisatie van het Aviodrome biedt:
* Gratis entree tot het luchtvaartmuseum voor twee personen per auto
* koffie, thee en lunchpakket
* Rondrit in de omgeving.
* Mogelijkheid tot taxatie van je Baron.
* Mooi weer

Ik stel voor dat we zondag de 20ste maart met velen een bezoek brengen aan
het Aviodrome en meedoen aan de rondrit. Ik stel voor om tussen 10.45 en
11.15 aan te komen bij het Avidrome. Het Aviodrome opentek om 10.00 uur.
Geef jezelf op bij theovdbroek@hotmail.com zodat we ons gezamenlijk kunnen inschrijven. Meer informatie kun je vinden op onze LeBaron Club internet
forum

Februari 2005 SPONSOR ACTIE 2005 voor JOUW Nederlandse Chrysler Le Baron Club & zoektocht naar nieuwe Webmaster………………………

250 leden!!!!
Is dat niet mooi? Trotse Chrysler bezitters, verenigd in de enige echte Nederlandse Chrysler Le Baron Club. Opgericht op 21 maart 2001, dus in bijna vier jaar tijd van 0 naar 250 leden……….. De (enige) vaste kosten van deze enthousiaste Internet Club worden gevormd door webhosting en domeinregistratie. Onze website is ondergebracht bij een professioneel hostingbedrijf en dat kost geld. Redactie en Webmaster zijn inmiddels op zoek naar een goedkoper alternatief. Meer daarover later dit jaar.

Sponsors voor 2005
. Een “hartelijk dank” aan die leden, die in 2004 (en enkelen zelfs al in 2005) een financiële bijdrage hebben geleverd aan deze fantastische club. Ook in 2005 doen wij een beroep op alle leden, ook de niet actieven, om een vrijwillige jaarbijdrage over te maken naar een speciaal daarvoor aangevraagde bankrekening op naam van Cor Haaksman te Hellevoetsluis. Dit nummer is nieuw voor 2005 en als zogenaamd e-nummer gescheiden van Cor’s privé-administratie (zie voor de juiste gegevens onderaan dit bericht). De transacties vinden plaats via Internet bankieren. Cor houdt de beperkte club-administratie bij d.m.v. geprinte afschriften.

Webmaster gezocht.
Inmiddels heeft Atze Broeckmans te kennen gegeven zijn activiteiten voor de club te willen beëindigen. Al geruime tijd houdt David Haaksman (Cor’s zoon) de website bij. In verband met David’s beperkte tijd (door studie e.d.) heeft de club dringend iemand nodig die redelijk bedreven is in het onderhoud van een website, waarbij met name het verwerken van nieuwe lidmaatschappen een belangrijke activiteit is. Ook zal de Webmaster soms vragen krijgen toegezonden op het e-mail adres van de club en daarop actief en juist moeten reageren. Dat kan zijn door de vraag zelf te beantwoorden of de vraag door te zenden aan een ander clublid met kennis van zaken. Verder plaats je zonodig berichten en aankondigingen van evenementen op de nieuwspagina. Ook heb je het recht als “moderator” berichten te verwijderen en zonodig overige aanpassingen aan de website te doen. Het is niet echt veel werk, maar het moet wel secuur geschieden en vooral op tijd, zeker bij vragen en bij aanmeldingen van nieuwe leden.

Wil jij de taken als nieuwe Webmaster op je nemen? Stuur dan een e-mail bericht naar info@chryslerlebaron.nl met copie aan jkk@chello.nl (Cor Haaksman privé).

Financiële bijdrage
. Je hebt toch zeker wel 10 Euro of meer over voor sponsoring van jouw Nederlandse Chrysler Le Baron Club? Maak je bijdrage dan over op bankrekening 44.26.89.373 ten name van C. Haaksman - Hellevoetsluis. Gewenst bedrag invullen en bij de omschrijving (dit is verplicht) vermelden: vrijwillige jaarbijdrage 2005 NCLBC. Uiteraard is de afschrijving van je bank-of girorekening je bewijs van betaling. De bedragen, die in 2004 en reeds in 2005 zijn ontvangen, zijn uiteraard overgeboekt naar de nieuwe Clubrekening.

MET Z’N ALLEN KUNNEN WE DE ACTIVITEITEN VAN DE CLUB VOORTZETTEN & DE WEBSITE IN STAND HOUDEN!!
Kom op dus en doe mee met deze sponsor-actie!

Met vriendelijke groet, Webmaster / Redactie(Terug naar Jaaroverzicht)