Nieuws (Terug naar Jaaroverzicht)

Juni 2006Zomer Le Meeting Arnhem zondag 25 juni 2006

Clubdag Chrysler Le Baron 25 juni 2006; de derde clubdag in Gelderland

Een veel gebruikte indeling van de provincie Gelderland is die in de drie regio’s Achterhoek, Veluwe en Rivierengebied. Deze drie gebieden vallen in grote lijnen samen met de historische kwartieren waarin het grondgebied van de graven, later hertogen, van Gelre was verdeeld. Het ging hierbij om het kwartier van Zutphen (met daarin de plaatsen Lochem, Neede, Winterswijk, Ulft en Zevenaar), het kwartier van Arnhem (Ede, Barneveld, Ermelo, Elburg, Hattem, Twello en Dieren) en het kwartier van Nijmegen (Millingen, Zaltbommel, Culemborg, Elst). Het vierde kwartier is dat van Roermond (delen van Limburg en van Duitsland) en is met het vaststellen van de provinciegrenzen van het Koninkrijk der Nederlanden in 1883 niet bij Gelderland gevoegd.

Het aardige is dat de hoofdstad van Gelderland, Arnhem, precies op het “drielandenpunt” van de drie huidige regio’s van Gelderland ligt en daarmee een prima uitvalsbasis is om Gelderland te verkennen. Met onze clubdagen hebben ondertussen al twee regio’s verkend en op 25 juni as. verkennen we de derde: het Rivierengebied dat ook het gebied van de kastelen is. Het is dan ook om die reden dat er twee kastelen in de route van deze clubdag zijn opgenomen.

Definitief programma voor 25 juni 2006:

10:30 Kasteel Doorwerth; inschrijving, ontvangst met koffie, gelegenheid tot kennismaken met clubleden en hun auto’s.

11:00 Er is mogelijkheid om op eigen gelegenheid het kasteel te bekijken (een rondleiding met een gids moet vooraf worden gereserveerd. Daarvoor hebben we minimaal 20 deelnemers nodig en het is op dit moment nog de vraagof we die wel halen).

12:00 Lunch met broodjes

12:45 Start toerrit met onderweg een koffiestop op een terras aan één van de Gelderse rivieren

16:00 Aankomst kasteel De Doornenburg; afsluiting met een drankje. De Doornenburg is het kasteel waar destijds de serie “Floris” is opgenomen.

17:00 Einde clubdag

Route naar kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is het best te bereiken via de A50, afslag no. 19 (Renkum). Volg borden Doorwerth/Oosterbeek, rijd over de N225 Doorwerth binnen en volg de borden naar het kasteel. Het bezoekadres is Fonteinallee 2, Doorwerth.

Kosten
De deelname aan de dag is gratis. Voor de broodjeslunch en de consumpties gelden horeca-prijzen.

INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS: info@chryslerlebaron.nl


Met vriendelijke groeten van Wil Scholten


Mei 2006Zomer Le Meeting Arnhem zondag 25 juni 2006

Wil Scholten organiseert al bijna traditiegetrouw deze fantastische Le Meeting in de omgeving van Arnhem. Nadere gegevens volgen binnenkort weer in het forum en ook op de Nieuwspagina. Je kunt meteen inschrijven door een mailtje te sturen naar info@chryslerlebaron.nl  met opgave van naam en woonplaats en het totaal aantal personen per auto. Oja, ook vermelden: Le Meeting 25/6. Allemaal naar Arnhem komen deze zomer!

Met vriendelijke groeten van Wil Scholten, organisatie en Cor Haaksman, administratie


 

Mei 2006 Alle info over de TECH DAY op zondag 7 mei bij EURO CARS TUNING CENTRE - HELLEVOETSLUIS

Nog niet aangemeld? Dit is gratis! Stuur dan een e-mail (inclusief aantal personen per auto) nu meteen naar: info@chryslerlebaron.nl  Bij je aanmelding het kenmerk "Tech Day" noemen.

PROGRAMMA:
Vanaf 10.00 uur: aankomst / sleutelen (kleine klusjes) / gezellig praatje maken / auto’s bekijken en vergelijken;
13.30 uur: garage opruimen / sluiting Tech Day, auto’s startklaar maken voor toerrit;
14.00 uur: toerrit in de omgeving;
16.30 uur: einde toerrit bij Euro Cars Tuning Centre Hellevoetsluis.

Routebeschrijvingen vanuit diverse richtingen naar Hellevoetsluis:

1. Vanuit Tilburg, Breda en Dordrecht (ook voor onze Belgische vrienden) rijd je (A16) richting Dordrecht & Rotterdam. Na Hendrik Ido Ambacht kies je voor Europoort (A15). Blijf op de A15 en passeer de afslagen voor Charlois, Rhoon, Pernis en Hoogvliet. Ga na de Botlektunnel richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

2. Vanuit Rotterdam & omgeving en ook komende vanuit Utrecht (A12 - bij Gouda kies je voor Rotterdam - A20), rijd je naar Schiedam en vervolgens kies je de A4 richting Europoort. Na de Beneluxtunnel kies je de A15 richting Europoort en Hellevoetsluis. Ga voorbij Hoogvliet door de Botlektunnel en kies richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en ga na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

3. Komende vanuit Amsterdam & omgeving volg je de A4 richting Den Haag & Rotterdam. Blijf Rotterdam aanhouden en neem ter hoogte van Den Haag de A13 richting Delft & Rotterdam. Ga bij Rotterdam richting Hoek van Holland en Europoort (A20) en neem voorbij Schiedam richting Europoort (A4). Na de Beneluxtunnel kies je de A15 richting Europoort en Hellevoetsluis. Na Hoogvliet en de Botlektunnel (A15) kies je richting Spijkenisse (niet Hellevoetsluis!). Ga bovenaan linksaf en ga na TEXACO rechtsaf richting Geervliet en Heenvliet. Ga verder bij 4.

4. Je rijdt nu op de Groene Kruisweg richting Geervliet, Heenvliet en Brielle. Let op: 80 KM ! En ruim voor de stoplichten 50 KM ! Hier wordt vaak geflitst! Eerst McDonalds, dan Geervliet en Heenvliet. Voorbij Heenvliet ga je na ca. 1,5 KM linksaf richting Hellevoetsluis. Dit is de Kanaalweg West Zijde langs het Kanaal door Voorne. Ga na Tuincentrum Aralia bij de 1e en 2e stoplichten rechtdoor en ga vervolgens op de T splitsing (hoog appartementengebouw met groen dak) bij de 3e stoplichten rechtsaf. Dit is de Amnesty Internationallaan. Volg deze weg en ga bij de rotonde rechtdoor. Direct daarna de parkeerplaats rechts op en meteen linksaf voor Euro Cars Tuning Centre.

Wij gaan er van uit, dat de leden die van tussengelegen en andere plaatsen komen, ergens in de routebeschrijving aansluiting zullen vinden.
 
Nice & Sunny Tech Day gewenst!

Nogmaals voor je gratis aanmelding: Stuur je e-mail (inclusief aantal personen per auto) nu meteen naar: info@chryslerlebaron.nl  Bij je aanmelding het kenmerk "Tech Day" noemen.

Euro Cars Tuning Centre, Amnesty Internationallaan 6. 3223 KH Hellevoetsluis, telefoon: 0181-390815. Cor Haaksman mobiel op die dag: 06-11121214

Groeten, Cor Haaksman - Hellevoetsluis


Maart 2006 PROGRAMMA LEMEETING 12 MAART in NIEUWKOOP

Beste clubgenoten, hierbij het definitieve programma:

NEDERLANDSE CHRYSLER LE BARON CLUB 5 JAAR!!
1e Le Meeting in 2006, te houden op zondag 12 maart 2006 bij:

Installatie- en Onderhoudsbedrijf ST Warmte
Energieweg 34, 2421 LM Nieuwkoop.
Eigenaar: Martin Hoekstra - Telefoon Martin: 06-20111436

10.30 – 12.00 uur Aankomst leden / koffie of thee. Leden van het eerste uur en nieuwe leden ontmoeten elkaar en bekijken elkaars auto’s. Je maakt gezellig een praatje en kletst zo maar een uurtje weg…………

12.00 – 13.00 uur Gezamenlijke lunch (broodjes, koffie, thee & melk)

13.15 – 14.15 uur Bespreking ontwikkelingen club

01. Opening bespreking

02. Mededelingen, met o.a. Sponsoractie 2006 en Tech Day op zondag 23 april bij Euro Cars Tuning Centre te Hellevoetsluis

03. Discussie aan de hand van presentatie door Cor Haaksman

04. Evaluatie discussie

05. Besluitvorming & afsluiting bespreking

14.15 – 15.30 uur Tourrit omgeving Nieuwkoopse plassen

Ca. 15.30 uur Terugkomst bij ST Warmte / Einde Le Meeting

Organisatie locatie Nieuwkoop & toerrit: Martin Hoekstra 06-20111436
Organisatie & administratie / bespreking: Cor Haaksman 06-11121214
e-mail inschrijvingen: info@chryslerlebaron.nlFebruari 2006 NU AL INSCHRIJVEN: ZONDAG 7 MEI TECH DAY EURO CARS!!


Jahoor, het is zover!

De jaarlijkse Tech Day wordt gehouden op zondag 7 mei 2006 bij Euro Cars in Hellevoetsluis. Maar wij gaan niet de hele dag staan gapen en in slaap vallen als anderen aan hun wagen sleutelen. Nee, geen denken aan! Het sleutelen houdt op om ca. 14.00 uur. We ruimen de garage van Euro Cars netjes op, zodat Richard en Rob naar huis kunnen en daarna (ca. 14.30 uur) gaan we met zijn allen een rijtoer maken langs vele mooie landelijke weggetjes op Voorne-Putten en misschien wippen we nog even de Haringvlietdam over richting Stellendam, Ouddorp en Renesse, wie weet? Inschrijven kan nu al, dus als je toch van plan bent te komen, stuur je aanmelding (inclusief totaal aantal personen per auto) dan nu meteen naar: info@chryslerlebaron.nl
Bij je aanmelding het kenmerk "Tech Day" noemen. Nadere informatie over deze dag volgt later in dit forum en op de Nieuwspagina.

Groeten, Cor Haaksman - HellevoetsluisFebruari 2006 INSCHRIJVEN: ZONDAG 12 MAART EVENEMENT NCLBC 5 JAAR!!


Jawel beste vrienden & vriendinnen,

Op 24 maart 2006 bestaat de club precies 5 jaar. Om dit feit te vieren wordt er op zondag 12 maart een jubileumbijeenkomst gehouden. Waarom niet op vrijdag 24 maart en wel op zondag 12 maart? Dat is wel hierom: Wij verwachten tenminste een vijfde van onze leden en dan is er dus een ruimte nodig voor ongeveer 50 leden plus aanhang. Wat wil het geval? Eén van onze nieuwe leden, Martin Hoekstra uit Nieuwkoop, heeft zo'n ruimte in zijn bedrijf. Hij heeft aangeboden om de club te helpen!!! Jawel!!! Onthoud het dus goed, blokkeer die zondag in je agenda en vooral: AANMELDEN inclusief OPGAVE van het totaal aantal personen per aanmelding.
info@chryslerlebaron.nl
Bij je aanmelding het kenmerk "NCLBC 5 jaar" noemen. Het wordt een praatdag, kijkdag en toerdag. Wij proberen een ritje uit te stippelen dat ons in een uurtje over smalle weggetjes langs de Nieuwkoopse Plassen zal leiden.

DIT MOET JE DOEN, ECHT!! WAT ZEG JE? DIT MOET JE DOEN, ECHT! WAT ZEG JE? DIT MOET JE DOEN!!

Nogmaals: Zondag 12 maart 2006 - Nieuwkoop (tussen Gouda en Alphen a/d Rijn).
Locatie, tijden en nadere informatie over het evenement volgen later.
AANMELDEN: info@chryslerlebaron.nl

Met vriendelijke groeten, Cor Haaksman & Martin Hoekstra
Januari 2006 Sponsoractie bijdrage 2006


Beste vrienden en vriendinnen van de Nederlandse Chrysler Le Baron Club,

Ook dit jaar doen wij weer een beroep op onze leden om een vrijwillige bijdrage over te maken. Deze donaties worden uitsluitend gebruikt voor het beheer en onderhoud (hosting) van onze website, de kosten van domeinregistratie op het internet en kleine kosten bij evenementen, zoals bijvoorbeeld een 1e rondje koffie (als de kas het kan trekken).

Kijk eens of je de club  € 25,00 waard vindt! Minder of meer mag natuurlijk ook, het blijft een vrijwillige donatie.

Graag jullie overschrijving op bankrekening, nr. 44.26.89.373 ten name van C. Haaksman te Hellevoetsluis. Dit is een speciale internetspaarrekening voor de club op mijn naam. Niet vergeten te vermelden: vrijwillige bijdrage 2006 NCLBC.

Voor onze buitenlandse leden IBAN en BIC nummer van deze rekening:

IBAN: NL69ABNA0442689373
BIC: ABNANL2A

Met vriendelijke groet, Cor Haaksman (Redactie)
David Haaksman (Webmaster)

Voor informatie: info@chryslerlebaron.nl
Cor rechtstreeks: chaaksman@hotmail.com
(Terug naar Jaaroverzicht)