Le Meeting

Verslag van de 5e Le Baron meeting
 
Om half twaalf aangekomen in Groningen en vervolgens wel moeite gehad om bij het café van Harald Breedveld te komen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een stukje busbaan, een stukje fietspad en een "parkeerplaats"

                        

Met een kopje koffie in de hand kennis gemaakt met de andere deelnemers (en hun auto's) en vervolgens tegen half één gaan toeren met Harald voorop en Ramon als bezemwagen. Het was een heel mooie rit door het gebied ten noorden van de stad Groningen: weids, weilanden, (weinig) wind, water.

                        

Onderweg zijn we in Zoutkamp gestopt om buiten in de zon wat te eten en te drinken. Zo bestelde we allemaal wat en Wim Doors een bruin broodje garnalen, maar al wat er langs kwam: bier, wijn, thee, koffie, broodjes kroket, witte broodjes garnalen, maar geen bruine. Wim schoot de serverende dame eens aan en nog eens en het duurde en het duurde. Uiteindelijk en na wat hilariteit aan aanpalende tafels kreeg Wim dan toch zijn bruine broodje garnalen. Het werd hem bij vertrek zelfs nog nageroepen ...
         

Daarna de tocht vervolgd door het prachtige Groningse (en Friese) landschap en tegen half vijf weer in de stad aangekomen. We hebben bij een biertje nog wat nagepraat. Ik heb mensen met digitale camera's gezien, dus ik neem aan dat er na deze tekst ook nog wel beelden volgen van een heel gezellige dag met mooi cabrio-weer.

Groeten,

Wil