Le Meeting

Verslag van de 6e Le Baron meeting

"Hebben jullie zin om te gaan toeren met de Le Baron Chrysler Club?" vroeg mijn vader, die zelf enorm baalde dat hij niet zelf kon gaan. Nou, wij wilden dat wel eens meemaken. Blij toe, want het was een leuke ervaring en reuze gezellig.

                        

Wij, Linda Elings en Nicole Verschuur zijn op 27 september 2003 meegegaan met de club een dagje toeren. We werden verwacht om 10:30 bij de Chrysler dealer Kien te Velp. Eerst het inschrijven en de kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Hierna volgde een rondleiding door de showroom waar vele soorten Chryslers stonden. Ook was er de mogelijkheid om onderdelen te bestellen.

                        

Om 12:30 kregen we allemaal een lekkere lunch, waarna het toeren volgde. Dit was echt gaaf. Veel bekijks onderweg. Leuke route door bossen en dorpjes. Tijdens de route zijn we ook nog ergens wat wezen drinken. Kan helaas niet meer op de naam komen [het was restaurant Montferland, tussen Zeddam en Beek (WS)] . Maar voor degen die mee zijn geweeest, weten natuurlijk wel waar we het over hebben. Het was echt een leuke ervaring en zou zo weer meegaan.

Groetjes aan iedereen, geniet van de foto's en misschien tot de volgende keer !!

Nicole & Linda

Klik HIER voor de andere foto's.