Tech Day


Verslag van de 1e Le Baron Tech Day

Zondag 7 april was het dan zover: de 1e Tech Day van onze club. Stralend weer, een grote opkomst, een mooie garage van Euro Cars, enkele ritjes en een hoop gesleutel aan de Le Barons zorgden voor een leuke gezellige dag.

Om 10:00 druppelen de Le Barons al gestaag binnen. Voor sommige leden is het de eerste keer dat ze bij een Le Baron meeting aanwezig zijn. Voor anderen was de Tech Day alweer de 2e of 3e meeting.

              

Gedurende de gehele dag zijn diverse eigenaren aan het sleutelen aan hun bolides. Klusjes als olie verversen of het controleren van de remmen konden mooi worden gedaan in de garage van Euro Cars, die hun garage die dag gratis aan onze club ter beschikking heeft gesteld. Op de ruime parkeerplaats zijn andere leden weer met andere ongemakken van deze prachtige wagens bezig. Zwakke plekken als de achterraampjes en koplampmotortjes geven helaas voortijdig de geest. De Tech Day was een mooie aangelegenheid dit probleem nader te onderzoeken en te verhelpen.

              

Naast het gesleutel zijn er ook diverse korte rondjes door het prachtige Hellevoetsluis gereden. Ook de aanwezige pers liet zich graag even rijden in een van de prachtige Le Barons. 

Al met al een erg leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is!


pijl.gif (61 bytes) Tech Day fotopagina
pijl.gif (61 bytes) Aankondiging in Maasstad
pijl.gif (61 bytes) Verslag in Maasstad